Αποστόλης Λαϊάκης

Παιχνίδι με τα γκολ!

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023 - 08:10

Στην Πορτογαλία, Αρούκα και Εστορίλ ψάχνουν βαθμούς κάτι που οδηγεί στο over, ενώ Τσάρλτον και Λίνκολν είναι ομάδες που αρέσκονται στα υψηλά σκορ.

Παιχνίδι με τα γκολ!

Για το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αρούκα υποδέχεται την Εστορίλ. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας και δύσκολα μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, από την εύκολη παραμονή στην κατηγορία. Πιο μεγάλο θέμα αμυντικά έχει η Αρούκα, που πάντως βρίσκει τρόπο να σκοράρει εντός ενώ η Εστορίλ ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα ανάκαμψης μετά από τέσσερα διαδοχικά ανεπιτυχή. Το over είναι σε υψηλές τιμές και αξίζει το ρίσκο για ποντάρισμα.

Στην λιγκ 1 Αγγλίας, η Τσάρλτον υποδέχεται την Λίνκολν. Καμιά από τις δυο ομάδες δεν πραγματοποιεί την πορεία που ήθελε, περιοριζόμενες στην μετριότητα. Η Τσάρλτον όσο εύκολα σκοράρει, το ίδιο εύκολα δέχεται και και γκολ, με την Λίνκολν να έχει πάντως αρκετά θέματα στα μετόπισθεν ενώ προέρχεται από αρνητικό σερί (χωρίς νίκη). Το παιχνίδι είναι μια καλή περίπτωση για υψηλό σκορ και ο συνδυασμός του over με το goal αποφέρει μια καλή τιμή.

Αρούκα-Εστορίλ Over (2.12)

Τσάρλτον-Λίνκολν Over+Goal (2.50)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr