Αποστόλης Λαϊάκης

Με Μιλάνο και… Over

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 - 15:08

Διπλή αγωνιστική δράση στην Ευρωλίγκα αυτήν την εβδομάδα και σήμερα θα πορευτούμε μια δυο επιλογές.

Με Μιλάνο και… Over

Ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο για την Ευρωλίγκα και στην αναμέτρηση του Βερολίνου, ανάμεσα στην Αλμπα και το Μιλάνο, θα κρατήσω το διπλό. Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα είχε ταλαιπωρηθεί για μεγάλο διάστημα με απουσίες αλλά με εξαίρεση την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, έδειξε μια ανάκαμψη στην απόδοση της, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες. Το ρόστερ της είναι πλούσιο σε λύσεις ενώ παράλληλα διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκα.

Η Αλμπα μετράει δυο σερί νίκες αλλά παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι περισσότερο. Έχει ταβάνι στις δυνατότητες της, ενώ σπάνια κρατήσει αντίπαλο κάτω από τους 80 πόντους. Προβάδισμα λοιπόν στο διπλό.

Επίσης από την Ευρωλίγκα θα κοιτάξω στο over της αναμέτρησης στην Μπολόνια ανάμεσα σε Βίρτους και Ζαλγκίρις. Έχει βρει ρυθμό η Βίρτους που μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια ενώ είναι ομάδα που στην μέρα της μπορεί να πάει υψηλά το σκορ, διαθέτοντας πολλούς καλούς σουτέρ.

Η Ζαλγκίρις εντυπωσιάζει με την σειρά της στην φετινή διοργάνωση και διεκδικεί οχτάδα. Μπορεί να έχασε με τραυματισμό τον Εβανς αλλά έχει λύσεις, ενώ αποκτήθηκε και ο Πολονάρα. Μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της Βίρτους και το παιχνίδι να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Αλμπα Βερ.-Μιλάνο 2 (1.85)

Βίρτους Μπολόνια-Ζαλγκίρις Over 158,5 (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr