Αποστόλης Λαϊάκης

Με Εβερτον και Σταντάρ

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 - 08:10

Η Εβερτον δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών, υποδεχόμενη την Σαουθάμπτον, ενώ η Σταντάρ Λιέγης θέλει επιστροφή στις νίκες κόντρα στην τελευταία βαθμολογικά, Σεραίνγκ.

Με Εβερτον και Σταντάρ

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Εβερτον υποδέχεται την Σαουθάμπτον σε μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για… εξάποντο. Και οι δυο πλευρές βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και σίγουρα ψάχνουν άμεσα βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο παράγοντας της έδρας μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο, με την Εβερτον να έχει άσχημο σερί, αλλά με μια ισοπαλία κόντρα στην Μαν. Σίτι, αποδεικνύοντας ότι δυνατότητες υπάρχουν. Η Σαουθάμπτον μετράει έξι διαδοχικές ήττες με τεράστιο αμυντικό πρόβλημα ενώ στις εξορμήσεις της, έχει σημειώσει μόλις έξι γκολ σε οχτώ παιχνίδια. Ο άσος έχει προβάδισμα.

Για το πρωτάθλημα Βελγίου, η τελευταία στην βαθμολογία Σεραίνγκ φιλοξενεί την Σταντάρ Λιέγης. Οι γηπεδούχοι μπορεί να επέστρεψαν στις νίκες, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης, με εμφανέστατα προβλήματα και στην άμυνα και την επίθεση. Η Σταντάρ Λιέγης μετά από δυο διαδοχικές ισοπαλίες (και τέσσερα ματς χωρίς νίκη) ψάχνει άμεση επιστροφή στα τρίποντα για να μην χάσει και άλλο έδαφος αναφορικά με την διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη 4αδα. Το διπλό δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά κρίνεται fair στις τιμές που προσφέρεται.

Εβερτον-Σαουθάμπτον 1 (2.20)

Σεραίνγκ-Σταντάρ Λιέγης 2 (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr