Αποστόλης Λαϊάκης

Ρίσκο με Νις

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 - 12:50

Η Νις μπορεί να μην πραγματοποιεί την πορεία που θα ήθελε, όμως έχει την ποιότητα για να περάσει από την έδρα της Ρεμς. Πιθανόν πολλά γκολ στο Ουντινέζε-Μπολόνια.

Ρίσκο με Νις

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, θα εστιάσω στην αναμέτρηση της Ρεμς με την Νις. Πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα κυμαίνονται οι δυο ομάδες, που απέχουν από τις θέσεις για Ευρώπη αλλά παράλληλα έχουν και σημαντική διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ρεμς με βάση τις δυνατότητες της, πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία ενώ η Νις ξεκίνησε με στόχους για το κάτι παραπάνω. Ξεκάθαρα το ρόστερ των φιλοξενούμενων είναι πιο ποιοτικό και εκτός έδρας είναι ικανή για ζημιές καθώς βρίσκει περισσότερους χώρους. Το διπλό σε τιμές αουτσάϊντερ, αξίζει το ρίσκο.

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Ουντινέζε υποδέχεται την Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι αν και ξεκίνησαν καλά, δείχνουν κάμψη το τελευταίο διάστημα, με μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία. Πάντως είναι ομάδα που παράγει φάσεις και ειδικά στην έδρα της, η Ουντινέζε βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει. Η Μπολόνια παίζει σε όλα τα παιχνίδια ανοιχτά, κάτι που την φέρνει να έχει το δεύτερο χειρότερο παθητικό τερμάτων στο πρωτάθλημα. Πιθανόν ο νικητής να κριθεί σε υψηλό σκορ, οπότε πάμε με το over.

Ρεμς-Νις 2 (2.85)

Ουντινέζε-Μπολόνια Over (1.88)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr