Αποστόλης Λαϊάκης

Με Βέστερλο και πολλά γκολ!

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - 08:14

Η Βέστερλο σαφέστατα είναι ποιοτικά ανώτερη της Βάρεγκεμ και μπορεί το διπλό, ενώ Λουκέρνη και Ζυρίχη υπόσχονται αρκετά γκολ στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Με Βέστερλο και πολλά γκολ!

Για το πρωτάθλημα Βελγίου, η Βάρεγκεμ υποδέχεται την Βέστερλο. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Βάρεγκεμ να παλεύει για την παραμονή της, προερχόμενη μάλιστα από σπουδαία νίκη επί της Αντερλεχτ εκτός. Η Βέστερλο μετράει δυο σερί ήττες και σίγουρα ψάχνει αντίδραση, ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά οχτάδας. Η Βέστερλο βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, δημιουργεί αρκετές φάσεις και το διπλό έχει τον πρώτο λόγο.

Για το πρωτάθλημα Ελβετίας όπου υπάρχει επανέναρξη, η Λουκέρνη υποδέχεται την Ζυρίχη. Και οι δυο ομάδες δεν έχουν πείσει με την αμυντική τους συνοχή ενώ ψάχνουν βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν το παιχνίδι να κριθεί σε υψηλό σκορ, με το over να είναι σε οριακά αποδεκτή τιμή αλλά σε συνδυασμό με το αμφίσκορο, ανεβάζει την απόδοση σε καλά επίπεδα.

Βάρεγκεμ-Βέστερλο 2 (2.20)

Λουκέρνη-Ζυρίχη Goal+Over (2.40)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.