Αποστόλης Λαϊάκης

Γκολ στο «Ελαντ Ρόουντ»

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 - 12:50

Μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το παιχνίδι ανάμεσα σε Λιντς και Μπρέντφορντ, να κριθεί το αποτέλεσμα σε υψηλό σκορ.

Γκολ στο «Ελαντ Ρόουντ»

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Λιντς υποδέχεται την Μπρέντφορντ σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον. Η Λιντς παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, με μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα ενώ μετράει πέντε διαδοχικά ματς χωρίς νίκη. Στην έδρα της πάντως βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει και αναμένεται να παίξει φουλ επιθετικά. Το στυλ παιχνιδιού της Λιντς πάντως ταιριάζει απόλυτα στην Μπρέντφορντ, που θα βρει χώρους να δημιουργήσει φάσεις και έχει το εύκολο γκολ κυρίως σε αντεπιθέσεις. Πιθανόν λοιπόν το ματς να κριθεί σε υψηλό σκορ και το over σε συνδυασμό με το αμφίσκορο είναι μια καλή περίπτωση.

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Σερβέτ αντιμετωπίζει εκτός την νεοφώτιστη Βιντερτούρ. Εξαιρετική πορεία για την Σερβέτ που δείχνει ικανή ακόμα και για την θέση δεύτερη και σίγουρα τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα «καθαρίζει» για να πετύχει τον στόχο της. Η Βιντερτούρ μάχεται για την σωτηρία της, με εμφανές πρόβλημα στο σκοράρισμα ενώ και αμυντικά διαθέτει το μεγαλύτερο παθητικό τερμάτων στην κατηγορία. Δίκαιος ο φαβοριτισμός στο διπλό.

Λιντς-Μπρέντφορντ Goal+Over (1.95)

Βιντερτούρ-Σερβέτ 2 (2.22)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr