Αποστόλης Λαϊάκης

Με Βασιλεία και πολλά… γκολ!

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 - 08:10

Η Βασιλεία δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών και η εκμετάλλευση της έδρας κόντρα στην Λουκέρνη είναι επιτακτική. Πολλά γκολ αναμένονται στο Λέουβεν-Σιντ Τρούιντεν.

Με Βασιλεία και πολλά… γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Βασιλεία φιλοξενεί την Λουκέρνη. Οι γηπεδούχοι απέχουν πολύ από τον βασικό στόχο που ήταν ο τίτλος στην αρχή της σεζόν, αλλά πλέον θα πρέπει να εστιάσουν στην μάχη για την 4αδα και την έξοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Βασιλεία και η εκμετάλλευση της έδρας κρίνεται επιτακτική, κόντρα μάλιστα σε μια Λουκέρνη που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο βαθμολογικά. Ο άσος δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία αλλά κρίνεται δίκαιος.

Για το πρωτάθλημα του Βελγίου, η Λέουβεν υποδέχεται την Σιντ Τρούιντεν. Πολύ σημαντική αναμέτρηση και για τις δυο πλευρές, καθώς παλεύουν για μια θέση στην 8αδα. Η Λέουβεν έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, παίζοντας όμως πολύ επιθετικά. Όσο εύκολο σκοράρει βέβαια με την ίδια συχνότητα δέχεται και γκολ, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Σιντ τρούιντεν. Το παιχνίδι είναι πολύ πιθανόν να κριθεί σε υψηλό σκορ, οπότε θα πάμε με το over και σε συνδυασμό με το αμφίσκορο για καλύτερη απόδοση.

Βασιλεία-Λουκέρνη 1 (1.98)

Λέουβεν-Σιντ Τρούιντεν Goal+Over (2.30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr