Αποστόλης Λαϊάκης

Με Νιουκάστλ και Λουκέρνη

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 - 13:20

Η Νιουκάστλ απομένει να οριστικοποιήσει την παρουσία της στον τελικό του Λιγκ-Καπ, ενώ η Λουκέρνη μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τουν, για το κύπελλο Ελβετίας.

Με Νιουκάστλ και Λουκέρνη

Σε επαναληπτική αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Λιγκ-Καπ Αγγλίας, η Νιουκάστλ υποδέχεται την Σαουθάμπτον. Μετά την νίκη με 1-0 εκτός, η Νιουκάστλ έχει το πάνω χέρι για την παρουσία της στον τελικό αρκεί να ολοκληρώσει το έργο της και εντός. Εξαιρετική πορεία για τις «καρακάξες», με διεκδικούν θέση στην 4αδα αλλά θέλουν και ένα τρόπαιο μετά από πολλά χρόνια.

Η Σαουθάμπτον πρέπει να εστιάσει κυρίως στο πρωτάθλημα και την προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού και χωρίς άγχος θα παλέψει στο συγκεκριμένο ματς και ότι βγει. Ο άσος είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά σε συνδυασμό με το over έχουμε μια καλή τιμή.

Για την φάση των «16» στο κύπελλο Ελβετίας, η Τουν φιλοξενεί την Λουκέρνη. Οι δυο ομάδες έχουν διαφορά μιας κατηγορίας, με την Λουκέρνη να επιστρέψει στις νίκες μετά το 2-3 επί της Βασιλείας εκτός και να δείχνει ότι έχει πολλές δυνατότητες αρκεί να βρει σταθερότητα στην απόδοση της. Μέσα σε όλα λοιπόν η ομάδα του Μάριο Φρικ που διεκδικεί και θέση στην 4αδα.

Από την άλλη, η Τουν, δεν πραγματοποιεί καλή πορεία στην δεύτερη κατηγορία και ουσιαστικά περιορίζεται στην μέση της βαθμολογίας χωρίς να μπορεί (όπως φαίνεται) να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω. Μικρό ρόστερ, λίγες λύσεις και εμφανέστατο πρόβλημα στην άμυνα. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγο.

Τουν-Λουκέρνη 2 (1.90)

Νιουκάστλ-Σαουθάμπτον 1+Over (2.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr