Αποστόλης Λαϊάκης

Με Σεν Γκάλεν και πολλά γκολ!

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 08:10

Η Σεν Γκάλεν με την δύναμη της έδρας έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Σερβέτ, ενώ Έουπεν και Βέστερλο έχουν τα φόντα για ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ.

Με Σεν Γκάλεν και πολλά γκολ!

Για το πρωτάθλημα Βελγίου, η Εουπεν υποδέχεται την Βέστερλο. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη στα πέντε τελευταία ματς και έχουν μπει σε περιπέτειες, αναφορικά με την παραμονή. Η Έουπεν είναι πάντως ομάδα που παίζει επιθετικά, σκοράρει αλλά με μεγαλύτερη συχνότητα, δέχεται και τέρματα. Η Βέστερλο από την άλλη, πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία, διεκδικεί θέση στην 8αδα ενώ μεγάλο της όπλο είναι η επίθεση (δεν είναι τυχαίο ότι έχει βρει δίχτυα και στα δέκα τελευταία της ματς). Το Over είναι σε ικανοποιητική τιμή αλλά σε συνδυασμό με το αμφίσκορο, αυξάνεται αισθητά.

Για το πρωτάθλημα της Α’ Ελβετίας, η Σεν Γκάλεν υποδέχεται την Σερβέτ. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από την Ζυρίχη, ψάχνουν αντίδραση, με στόχο να διατηρηθούν σε θέση που οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα κόντρα σε μια Σερβέτ που είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί μεγαθήριο, πόσο μάλλον από την στιγμή που δυσκολεύεται να φτάσει σε νίκες (στα πέντε τελευταία δεν έχει τρίποντο, με τέσσερις ισοπαλίες). Ο άσος δεν αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία αλλά κρίνεται δίκαιος στις τιμές που προσφέρεται.

Εουπεν-Βέστερλο Goal+Over (2.15)

Σεν Γκάλεν-Σερβέτ 1 (1.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr