Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα στο 6.00!

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023 - 08:10

Η Τορίνο εστιάζει στο πρωτάθλημα και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα υποδεχόμενη την Ουντινέζε. Πολλά γκολ και θέαμα μπορεί να προσφέρει η αναμέτρηση στην Στουτγάρδη.

Δυάδα στο 6.00!

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Τορίνο φιλοξενεί την Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο (2-1 εκτός από την Φιορεντίνα) εστιάζουν αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, με στόχο να διεκδικήσουν τουλάχιστον την 7η θέση που οδηγεί στο Κόνφερενς Λιγκ. Παιχνίδι λοιπόν πολύ σημαντικό, καθώς με νίκη η Τορίνο προσπερνάει την τωρινή της αντίπαλο. Η Ουντινέζε δεν διανύει και την καλύτερη αγωνιστική περίοδο, με μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία ενώ «βγάζει» και μια δυσκολία στο εύκολο σκοράρισμα. Σε τιμές που αξίζουν το ρίσκο λοιπόν ο άσος.

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Στουτγάρδη αντιμετωπίζει εντός την Βέρντερ Βρέμης. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που «καίγονται» περισσότερο για βαθμούς καθώς θέλουν να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Συνήθως δίνουν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους κάτι που ευνοεί σε μεγάλο βαθμό και την Βέρντερ που αρέσκεται να παίζει φουλ επίθεση. Το παιχνίδι μπορεί να ξεφύγει και να κριθεί σε υψηλό σκορ, οπότε ρισκάρουμε στο Over και μάλιστα με line στο 3,5.

Τορίνο-Ουντινέζε 1 (2.35)

Στουτγάρδη-Βέρντερ Βρέμης Over 3,5 (2.57)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr