Αποστόλης Λαϊάκης

Ανώτερες Αϊντραχτ και Λούτον

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023 - 12:59

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και η Λούτον έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο κύπελλο κόντρα σε Ντάρμσταντ και Γκρίμσμπι, αντίστοιχα.

Ανώτερες Αϊντραχτ και Λούτον

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και η Λούτον έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο κύπελλο κόντρα σε Ντάρμσταντ και Γκρίμσμπι, αντίστοιχα.

Για το κύπελλο Αγγλίας, διεξάγεται ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στην Γκρίμσμπι και την Λούτον, για την πρόκριση στους «16». Στο πρώτο ματς το 2-2 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς, με την Λούτον πάντως να είναι και πάλι φαβορί. Τις δυο ομάδες χωρίζουν δυο κατηγορίες, με την Λούτον μάλιστα να πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία στην Τσάμπιονσιπ και να διεκδικεί ακόμα και μια θέση για τα μπαράζ ανόδου. Η Γκρίμσμπι είναι χαμένη στην μετριότητα στην Λιγκ2 και δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Δίκαιος ο φαβοριτισμός στο διπλό.

Για τα προημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, υποδέχεται την Ντάρμσταντ. Σε πολύ καλή κατάσταση η Αϊντραχτ που διατηρεί και καλό σερί αήττητου στο πρωτάθλημα και έχει βάλει πλώρη ακόμα και για 4αδα. Εντός έδρας βάζει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της και επιτίθεται κατά κύματα. Η Ντάρμσταντ είναι πρώτη στην δεύτερη κατηγορία, σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο αλλά σίγουρα υστερεί σε ποιότητα. Ο άσος πάντως είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα αλλά σε συνδυασμό με το Over, έχουμε μια καλή τιμή.

Γκρίμσμπι-Λούτον 2 (1.84)

Αϊντραχτ Φρ.-Ντάρμσταντ 1+Over (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr