Αποστόλης Λαϊάκης

Με Νιουκάστλ και Σερβέτ

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 - 08:10

Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Νιουκάστλ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Μπόρνμουθ ενώ και η Σερβέτ θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Με Νιουκάστλ και Σερβέτ

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Νιουκάστλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπόρνμουθ. Οι γηπεδούχοι δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο, καθώς παραμένουν έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (με πέντε ήττες μάλιστα) και ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι πιο ορατός από ποτέ. Μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα ενώ αμυντικά έχουν αρκετά κενά. Από την άλλη, η Νιουκάστλ εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της, διεκδικεί θέση στην 4αδα ενώ στο πρωτάθλημα είναι αήττητη για 16 σερί αγωνιστικές. Μεγάλο όπλο η άμυνα, όπου έχει δεχτεί μόλις 12 γκολ σε 21 αγώνες και το διπλό είναι ξεκάθαρο φαβορί. Επειδή όμως είναι σε χαμηλές τιμές, μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με το no goal με βάση τα παραπάνω δεδομένα.

Στην Ελβετία η Σερβέτ φιλοξενεί την Γκρασχόπερς. Η Σερβέτ δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία και πρέπει να βρει τρόπο να κάνει ένα καλό σερί νικών (φέρνει πολλές ισοπαλίες) με στόχο να καταφέρει να διατηρηθεί σε τροχιά 4αδας. Η Γκρασχόπερς είναι ασταθής αγωνιστικά ενώ έχει και ταβάνι στις δυνατότητες της, με πρώτο μέλημα να μην εμπλακεί σε περιπέτειες αναφορικά με τον υποβιβασμό.

Μπόρνμουθ-Νιουκάστλ 2+No Goal (2.30)

Σερβέτ-Γκρασχόπερς 1 (1.82)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr