Αποστόλης Λαϊάκης

Παιχνίδι με τα γκολ!

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 - 08:10

Δυο επιλογές συνθέτουν το σημερινό παρολί, δίνοντας βάρος σε αναμετρήσεις που μπορούν κάλλιστα να κριθούν σε υψηλό σκορ.

Παιχνίδι με τα γκολ!

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Ουντινέζε φιλοξενεί την Σασσουόλο. Παρά το καλό ξεκίνημα, η Ουντινέζε έχει κάνει μεγάλη αγωνιστική κοιλιά και δύσκολα μπορεί να ελπίζει στο κάτι παραπάνω και φέτος. Μόνο μια φορά στα εννιά τελευταία ματς πρωταθλήματος κράτησε το μηδέν στην εστία της. Η Σασσουόλο προέρχεται από δυο σερί νίκες αλλά η αγωνιστική της αστάθεια δεν αφήνει περιθώρια για κάτι περισσότερο, από την άνετη εξασφάλιση της παραμονής. Ομάδα επίσης με έφεση στο σκοράρισμα και το ματς μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Για την 20η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ελβετίας, η Λουγκάνο φιλοξενεί την Λουκέρνη. Δυο ομάδες με βλέψεις για έξοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα αλλά παράλληλα και με αρκετή αστάθεια στην απόδοση τους. Το παιχνίδι τους χαρακτηρίζεται από την επιθετική φιλοσοφία καθώς σκοράρουν με άνεση αλλά και παράγουν αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις, τα κενά στα μετόπισθεν είναι πολλά. Με το σκεπτικό αυτό, η αναμέτρηση μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ και ανεβάζοντας το line στο 3,5 ποντάρουμε σε μια πολύ προκλητική τιμή.

Ουντινέζε-Σασσουόλο Over (1.77)

Λουγκάνο-Λουκέρνη over 3,5 (2.55)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr