Αποστόλης Λαϊάκης

Goal στο Αμστερνταμ

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023 - 12:57

Άγιαξ και Ουνιόν Βερολίνου είναι ομάδες που μπορούν να οδηγήσουν την αναμέτρηση σε υψηλό σκορ. Μπορεί θετικό αποτέλεσμα εκτός η ανεβασμένη Λεχ Πόζναν.

Goal στο Αμστερνταμ

Για το Γιουρόπα Λιγκ και την φάση των πλέι-οφ (πρόκριση στους «16») ο Άγιαξ υποδέχεται την ουνιόν Βερολίνου στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Ο Άιαντας είναι πάντα ικανός στο γήπεδο του, παίζει φουλ επίθεση και σκοράρει εύκολα αλλά και η Ουνιόν έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Συνεχές τρέξιμο από τους Γερμανούς, πίεση αλλά και δημιουργία, κάτι που καθιστούν το συγκεκριμένο ματς να κρίνεται σε υψηλό σκορ. Πρώτη επιλογή το over και σε συνδυασμό με το αμφίσκορο, για να ανέβει και η απόδοση.

Για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Μπόντο Γκλιμτ φιλοξενεί την Λεχ Πόζναν. Αξιόλογη παρουσία από την Νορβηγική ομάδα αλλά με ένα μειονέκτημα, καθώς είναι σε αγωνιστική απραξία αρκετό καιρό (έχει τελειώσει το εγχώριο πρωτάθλημα). Από την άλλη πλευρά, η Λεχ επέστρεψε δυνατά στις υποχρεώσεις της μετά την διακοπή στο πρωτάθλημα Πολωνίας, είναι τέσσερις αγωνιστικές αήττητη (με το νέο έτος) και είναι ικανή να πάρει θετικό αποτέλεσμα, παίρνοντας και το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Αγιαξ-Ουνιόν Βερολίνου Goal+Over (2.35)

Μπόντο Γκλιμτ-Λεχ Πόζναν Χ2 (ΔΕ) (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr