Αποστόλης Λαϊάκης

Πολλά γκολ στο Μπράιτον

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 - 08:10

Μπράιτον και Φούλαμ έχουν επιθετικές αρετές και μπορούν να οδηγήσουν το ματς σε υψηλό σκορ. Προβάδισμα για την Έιρ που υποδέχεται την Πάρτικ Θιστλ.

Πολλά γκολ στο Μπράιτον

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μπράιτον υποδέχεται την Φούλαμ σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς και οι δυο ομάδες πραγματοποιούν αξιόλογες πορείες και κρυφοκοιτάζουν εισιτήριο για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η Μπράιτον είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια ενώ και η Φούλαμ προέρχεται από δυο ματς αήττητου. Και οι δυο πλευρές έχουν το εύκολο γκολ ενώ παράλληλα αμυντικά παρουσιάζονται πολλές φορές ευάλωτες. Πρώτη επιλογή το Over και για να αυξηθεί η απόδοση, συνδυάζεται με το αμφίσκορο.

Για την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Ειρ υποδέχεται την Πάρτικ Θιστλ. Οι γηπεδούχοι μετά την τελευταία τους ήττα, ψάχνουν άμεση αντίδραση και με σύμμαχο την έδρα να επιστρέψουν στις νίκες, ώστε να διατηρηθούν κοντά στην κορυφή, διεκδικώντας ακόμα και την απευθείας άνοδο. Η Πάρτικ Θιστλ προέρχεται από δυο σερί ήττες και μάλιστα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, δείγμα ότι είναι σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ο άσος είναι φαβορί δικαιωματικά και σε αποδόσεις που υπερβαίνουν τον διπλασιασμό, αξίζουν το ρίσκο.

Μπράιτον-Φούλαμ Over+Goal (2.30)

Ειρ-Πάρτικ Θιστλ 1 (2.32)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr