Αποστόλης Λαϊάκης

Με Μαρσέιγ και Σεν Γκάλεν

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 08:10

Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Μαρσέιγ, μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Τουλούζ ενώ και η Σεν Γκάλεν με σύμμαχο την έδρα έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Λουκέρνη.

Με Μαρσέιγ και Σεν Γκάλεν

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τουλούζ. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση αλλά δύσκολα μπορούν να ελπίζουν σε κάτι παραπάνω, πλην της άνετης παραμονής στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, η Μαρσέιγ έχει υποστεί μόλις μια ήττα στα δέκα τελευταία ματς πρωταθλήματος και δείχνει ικανή να βάλει πίεση στην πρωτοπόρο Παρί Σ.Ζ., αναφορικά με την διεκδίκηση του τίτλου. Δίκαιο φαβορί το διπλό.

Για την μεγάλη κατηγορία της Ελβετίας, η Σεν Γκάλεν φιλοξενεί την Λουκέρνη. Δεν διαφέρουν και πολύ οι δυο ομάδες κυρίως βαθμολογικά, με την Σεν Γκάλεν να προέρχεται από βαριά ήττα από την πρωτοπόρο Γιουνγκ Μπόις. Εντός έδρας πάντως παίζει φουλ επιθετικά και πιέζει αφόρητα τον αντίπαλο και η Λουκέρνη δεν είναι ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις, αφού αμυντικά δεν είναι και η πιο σταθερή. Πιθανόν το ματς να έχει αρκετά γκολ αλλά το over είναι σε χαμηλές τιμές, οπότε πάω με τον άσο που ξεπερνά τον διπλασιασμό.

Τουλούζ-Μαρσέιγ 2 (1.91)

Σεν Γκάλεν-Λουκέρνη 1 (2.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr