Αποστόλης Λαϊάκης

Παιχνίδι με τα γκολ!

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 16:28

Φρανκφούρτη και Νάπολι είναι ικανές να σκοράρουν και το ματς να κριθεί σε υψηλό σκορ, ενώ over αναμένεται και σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση στην Λιγκ 1 Αγγλίας.

Παιχνίδι με τα γκολ!

Για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Φρανκφούρτη φιλοξενεί την Νάπολι στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Σε σταθερή ανοδική πορεία η Αϊντραχτ που έχει μπει δυνατά και στην Μπουντεσλίγκα, στην μάχη για την 4αδα.

Η Νάπολι από την άλλη, δείχνει πλέον το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του καμπιονάτο μετά από πολλά χρόνια, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας πολλές φάσεις και σκοράροντας με πολλούς τρόπους. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να έχει γρήγορο ρυθμό και να κριθεί σε υψηλό σκορ, οπότε κρατάμε το Over σε συνδυασμό με το goal για να αυξήσουμε και την απόδοση.

Σε εξ΄ αναβολής αναμέτρηση για την Λιγκ 1 Αγγλίας, η Μόρκαμ υποδέχεται την Πορτ Βέιλ. Οι γηπεδούχοι είναι τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη και σίγουρα ο κλοιός σφίγγει αναφορικά με την εξασφάλιση της παραμονής.

Μεγάλο πρόβλημα η άμυνα όπου δύσκολα κρατάει το μηδέν ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για την Πορτ Βέιλ που δεν έχει σταθερότητα στα μετόπισθεν, αλλά τουλάχιστον παίζει πιο ελεύθερα, έχοντας «φτιάξει» διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Πρώτη επιλογή το over λοιπόν που είναι σε αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό.

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Νάπολι Over+Goal (2.00)

Μόρκαμ-Πορτ Βέιλ Over (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr