Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από Ευρωλίγκα

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 - 16:03

Για την Ευρωλίγκα υπάρχουν σήμερα αρκετά σημαντικά παιχνίδια που μπορούν να προκύψουν και σημεία που έχουν αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.

Δυάδα από Ευρωλίγκα

Στην Γαλλία, η Βιλερμπάν υποδέχεται την Εφές Ανατολού. Οι γηπεδούχοι δύσκολα μπορούν να διεκδικήσουν θέση στην οχτάδα αλλά είναι μαχητικοί σε όλα τα παιχνίδια. Η Εφές έχει να αγωνιστεί αρκετές ημέρες λόγω του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία και ουσιαστικά ψάχνει νίκη-ανάκαμψης για να μην μείνει πίσω αναφορικά με τα πλέι-οφ. Η ποιότητα της Εφές δεν αμφισβητείται και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο. Πολύ χαμηλά πάντως το διπλό, οπότε θα πάμε με την νίκη των φιλοξενούμενων με το -6,5 στο χάντικαπ σε απόδοση 1.87.

Η δεύτερη επιλογή αφορά την αναμέτρηση στην Μπολόνια, ανάμεσα σε Βίρτους και Μπασκόνια. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους αλλά έχουν ποιότητα στο ρόστερ και παίκτες που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους. Η Μπασκόνια είναι ομάδα που επίσης κοιτάει περισσότερο την επίθεση, σκοράρει πολύ και πίσω από την γραμμή των 6,75 και πιθανόν το συγκεκριμένο ματς να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Βιλερμπάν-Εφές 2 (-6,5) 1.87

Βίρτους Μπολόνια-Μπασκόνια Over 162,5 (1.84)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr