Αποστόλης Λαϊάκης

Ανώτερες Νταντί και Σερκλ Μπριζ

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 - 08:10

Πιο υψηλούς στόχους έχουν θέσει Νταντί και Σερκλ Μπριζ και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, κόντρα σε Ινβερνές και Εουπεν, αντίστοιχα.

Ανώτερες Νταντί και Σερκλ Μπριζ

Για την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Νταντί υποδέχεται την Ινβερνές. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από την Μόρτον ψάχνουν άμεση αντίδραση και ανάκαμψη για να διατηρήσουν την επαφή με την κορυφή και την διεκδίκηση της απευθείας ανόδου στα σαλόνια της Πρέμιερ. Η Ινβερνές είναι χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία, δύσκολα κρατάει το μηδέν στην εστία της ενώ εκτός έδρας χάνει σημαντικό μέρος των δυνατοτήτων της. Ο άσος σαφέστατα είναι χαμηλά αλλά σε συνδυασμό με το over αυξάνει σημαντική την απόδοση.

Στο Βέλγιο, η Εουπεν φιλοξενεί την Σερκλ Μπριζ. Η Έουπεν παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, είναι πάντα σε κίνδυνο αναφορικά με τον υποβιβασμό, έχει αρκετό άγχος που φαίνεται στο παιχνίδι της ενώ παράλληλα δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει το μηδέν πίσω. Η Σερκλ Μπριζ είναι αήττητη στα έξι τελευταία ματς (με πρόσφατο το 2-2 με την Κλαμπ Μπριζ), έχει καλή ψυχολογία αλλά και πίστη για να κερδίσει μια θέση στην πρώτη οχτάδα και τα μπαράζ ανόδου. Το διπλό προσφέρεται σε αποδεκτές τιμές.

Νταντί-Ινβερνές 1+Over 2.30

Εουπεν-Σερκλ Μπριζ 2 2.12

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr