Αποστόλης Λαϊάκης

Με Σεβίλλη και Λουκέρνη

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 - 12:44

Η Σεβίλλη έχει την ποιότητα και τις δυνατότητες για να επικρατήσει της Οσασούνα, με την τελευταία να έχει το μυαλό της, στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Με Σεβίλλη και Λουκέρνη

Για το πρωτάθλημα τη Πριμέρα, η Σεβίλλη φιλοξενεί την Οσασούνα. Οι Ανδαλουσιανοί, ειδικά εντός έδρας μπορούν να πιάσουν υψηλό ρυθμό και να ασκήσουν μεγάλη πίεση στην αντίπαλη εστία και ουσιαστικά ψάχνουν ένα νικηφόρο σερί για να μπορέσουν πρωτίστως να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Η Οσασούνα είναι πιο άνετη ενώ παράλληλα έχει στο μυαλό της και τον ημιτελικό μεσοβδόμαδα κόντρα στην Μπιλμπάο για το κύπελλο.

Για την μεγάλη κατηγορία της Ελβετίας, η Λουκέρνη αντιμετωπίζει εντός έδρας την Γκρασχόπερς. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση, αποδίδουν ελκυστικό (και φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο) αλλά σε αρκετές περιπτώσεις είναι άτυχοι που δεν έχουν πάρει νίκες (αήττητοι στα πέντε τελευταία αλλά με τέσσερις ισοπαλίες). Η Γκρασχόπερς είναι ομάδα που έχει ταβάνι στις δυνατότητες της και δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, πλην της παραμονής της. Ο άσος το προβάδισμα και σε συνδυασμό με το Over για ακόμα καλύτερη απόδοση.

Σεβίλλη-Οσασούνα 1 (1.85)

Λουκέρνη-Γκρασχόπερς 1+Over (2.30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr