Αποστόλης Λαϊάκης

Ξεσπάει η Λίβερπουλ

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2023 - 13:07

Χωρίς περιθώρια οι «κόκκινοι» που έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στην Γουλβς για μια ευρεία νίκη. Προβάδισμα και για την Σεν Γκάλεν στο κύπελλο της Ελβετίας.

Ξεσπάει η Λίβερπουλ

Για την Πρέμιερ Λιγκ, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση η Λίβερπουλ υποδέχεται στο «Ανφιλντ» την Γουλβς. Οι «κόκκινοι» δεν έχουν καθόλου καλή πορεία φέτος και πλέον «τρέχουν» για να προλάβουν μια θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης περιόδου. Σίγουρα η εκμετάλλευση της έδρας είναι κλειδί για την συνέχεια, με την Λίβερπουλ πάντως όταν βρίσκει ρυθμό εντός να είναι καταιγιστική και να «πνίγει» τον αντίπαλο. Δύσκολα λοιπόν θα αντέξει η Γουλβς που έχει μετριότατη εικόνα φέτος και επειδή ο άσος είναι σε χαμηλά επίπεδα, θα συνδυαστεί με το over για να αυξηθεί η τιμή.

Για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελβετίας, η Σεν Γκάλεν υποδέχεται την Βασιλεία σε μονή αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες στο πρωτάθλημα και δείχνουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα και την δεύτερη θέση ενώ στο κύπελλο θέλουν να πετύχουν αυτό που δεν κατάφεραν τα δυο προηγούμενα χρόνια, όταν και ηττήθηκαν ισάριθμες φορές στον τελικό. Η Βασιλεία συνεχίζει να μην πείθει, μετράει δυο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα ενώ συνεχίζει με υπηρεσιακό τεχνικό. Καμιά αυτοπεποίθηση για τους φιλοξενούμενους που δύσκολα αντέχουν στην πίεση. σε εξαιρετικές τιμές ο άσος και αξίζει το ρίσκο.

Λίβερπουλ-Γουλβς 1+Over (2.15)

Σεν Γκάλεν-Βασιλεία 1 (2.27)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr