Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Ελβετία

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 08:10

Η έδρα μπορεί να αποτελέσει κλειδί για Σεν Γκάλεν και Ζυρίχη που φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Γκρασχόπερς και Σερβέτ, αντίστοιχα.

Δυάδα από την Ελβετία

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Σεν Γκάλεν φιλοξενεί την Γκρασχόπερς. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν και κύπελλο μεσοβδόμαδα, αλλά εδώ που βρίσκονται δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό, καθώς διεκδικούν με αξιώσεις ακόμα και την δεύτερη θέση. η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα, με μεγάλο όπλο την ευχέρεια στο σκοράρισμα κόντρα σε μια Γκρασχόπερς που έχει ταβάνι και φέτος στις δυνατότητες της, έχοντας ουσιαστικά πρώτο μέλημα την παραμονή στην κατηγορία. Χαμηλά ο άσος αλλά σε συνδυασμό με το Over (καθώς η Σεν Γκάλεν παίζει φουλ επίθεση), μας δίνουν μια αρκετά ικανοποιητική τιμή.

Για την ίδια διοργάνωση, η Ζυρίχη υποδέχεται την Σερβέτ. Οι γηπεδούχοι έχουν αρχίσει να ανεβάζουν στροφές και παραμένουν αήττητοι για επτά σερί ματς πρωταθλήματος. Μεγάλο ρόλο έπαιξε η άφιξη του Δανού τεχνικού, Μπο Χένρικσεν που βοήθησε και ψυχολογικά την περσινή πρωταθλήτρια, αφού το ρόστερ σίγουρα δεν είναι για τόσο χαμηλά. Η Σερβέτ είναι επικίνδυνη ομάδα αλλά συνηθίζει να παίζει πρωτίστως να μην χάσει και ορισμένες φορές το πληρώνει, όπως και στο εντός έδρας ματς με την νεοφώτιστη Βιντερτούρ που έμεινε στο 1-1. Με την δύναμη της έδρας, η Ζυρίχη έχει τον πρώτο λόγο, με τον άσο πάντως να είναι σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Σεν Γκάλεν-Γκρασχόπερς 1+Over (1.95)

Ζυρίχη-Σερβέτ 1 (1.88)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr