Αποστόλης Λαϊάκης

Παιχνίδι με τα… γκολ!

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 - 08:10

Δυο αναμετρήσεις, από Μπουντεσλίγκα και Πρέμιερ Λιγκ συμπεριλαμβάνονται στην σημερινή στήλη, κυνηγώντας τα πολλά γκολ.

Παιχνίδι με τα… γκολ!

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Αστον Βίλα φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας. Και οι δυο ομάδες παραμένουν στην μετριότητα και δύσκολα μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, από την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Αστον Βίλα δημιουργεί φάσεις, βρίσκει γκολ αλλά παράλληλα έχει και αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Πιο σφικτή η Πάλας, αλλά από την στιγμή που δεν έχει άγχος μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων και το παιχνίδι να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Αουκγσμπουγκ υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας, με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Παράλληλα έχουν κακή αμυντική λειτουργία και σπανίως μπορούν να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους. Πάντως επιθετικά έχουν τις λύσεις για να βρουν το γκολ και με τα δεδομένα αυτά, το ματς μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ. Καλό το over σε οριακά αποδεκτές τιμές αλλά αν συνδυαστεί με το αμφίσκορο, δίνει μια άκρως ικανοποιητική απόδοση.

Αουγκσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης Goal+Over (2.00)

Αστον Βίλα-Κρίσταλ Πάλας Goal+Over (2.57)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr