Αποστόλης Λαϊάκης

Over στην Ευρωλίγκα!

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023 - 15:29

Από την Ευρωλίγκα προκύπτει η σημερινή δυάδα, όπου θα ψάξουμε δυο παιχνίδια που μπορούν να κριθούν σε υψηλό σκορ.

Over στην Ευρωλίγκα!

Η Βίρτους Μπολόνια υποδέχεται την Παρτιζάν. Μέσα στο κόλπο για την 8αδα είναι η Βίρτους αλλά η ομάδα του Σκαριόλο δεν έχει σταθερότητα στην απόδοση της. Πάντως στην Ιταλία πιάνει γρήγορο ρυθμό, πολλές κατοχές και σκοράρει πολύ κάτι βέβαια που ευνοεί και την Παρτιζάν που έχει μια από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις της φετινής διοργάνωσης. Με τα δεδομένα αυτά, είναι πολύ πιθανόν ο νικητής να κριθεί σε υψηλό σκορ και έτσι θα προτιμήσουμε το over.

Στην Ισπανία, υπάρχει ο εμφύλιος ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπασκόνια. Η απουσία του Ταβάρες είναι κομβική για την Ρεάλ που δεν θα έχει το φόβητρο στην ρακέτα και έτσι η Μπασκόνια μπορεί να «χτυπήσει» και από μέσα. Και οι δυο ομάδες βάζουν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους, έχουν παίκτες που σκοράρουν εύκολα και από μακρινή απόσταση και πιθανόν το ματς να είναι σαν… Ισπανική λίγκα, με τα σκορ να κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα.

Βίρτους Μπολόνια-Παρτιζάν Over 165,5 (1.85)

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια Over 167,5 (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr