Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από Σκωτία!

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 08:10

Η Ερντριόνιανς δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, ενώ Μόρτον και Πάρτικ Θιστλ μπορούν να οδηγήσουν το σκορ σε υψηλά επίπεδα.

Δυάδα από Σκωτία!

Για την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Μόρτον φιλοξενεί την Πάρτι Θιστλ. Στην παρούσα φάση οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση αλλά και οι γηπεδούχοι έχουν τον ίδιο στόχο, θέλοντας να κερδίσουν μια θέση για τα πλέι-οφ ανόδου. Ομάδες που σκοράρουν εύκολα και πιθανόν ο νικητής να πάρει προβάδισμα για την τετράδα, οπότε η επιλογή του Over δείχνει μια καλή περίπτωση. Για να αυξηθεί βέβαια η απόδοση, θα το συνδυάσουμε με το αμφίσκορο καθώς και οι δυο πλευρές δεν φημίζονται για την αξιόλογη αμυντική συνοχή τους.

Για την Λιγκ 1 Σκωτίας, η Ερντριόνιανς υποδέχεται την Κέλτι Χαρτς. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, δεν έχουν άλλα περιθώρια για γκέλα ειδικά εντός, αν θέλουν να διατηρηθούν στο κυνήγι μιας θέσης για τα μπαράζ ανόδου. Σύμμαχος η καλή επιθετική λειτουργία καθώς δημιουργούν φάσεις και σκοράρουν εύκολα, κόντρα σε μια Κέλτι Χαρτς που αισθάνεται ασφαλής από την επικίνδυνη ζώνη (έχει χτίσει σημαντική διαφορά) αλλά παράλληλα έχει ταβάνι στις δυνατότητες της και δύσκολα μπορεί να επιδιώξει το κάτι παραπάνω. Σε αποδεκτές τιμές ο άσος.

Μόρτον-Πάρτικ Θιστλ Over+Goal (2.40)

Ερντριόνιανς-Κέλτι Χαρτς 1 (1.88)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr