Αποστόλης Λαϊάκης

Με Νιουκάστλ και Βασιλεία

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 08:10

Νιουκάστλ και Βασιλεία θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας και να πάρουν την νίκη κόντρα σε Γουλβς και Σεν Γκάλεν, αντίστοιχα.

Με Νιουκάστλ και Βασιλεία

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Νιουκάστλ φιλοξενεί την Γουλβς σε μια αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς. Οι δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα αλλά και η απώλεια του Λιγκ-καπ (ήττα στον τελικό από την Μαν. Γιουν.) πρέπει να μείνουν πίσω αν θέλουν να μπουν και πάλι σε τροχιά ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η Γουλβς δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση φόβητρο, πόσο μάλλον όταν δεν σκοράρει εύκολα και ο άσος έχει τον πρώτο λόγο για επιβεβαίωση. Εξαιρετική αμυντικά και η Νιουκάστλ (η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος) οπότε ο συνδυασμός με το under 3,5 ανεβάζει κατακόρυφα και την απόδοση.

Μπορεί να είχε και υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα η Βασιλεία (εντός έδρας με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, 2-2) αλλά πλέον δεν έχει άλλα περιθώρια και στο πρωτάθλημα για γκέλες ειδικά εντός για να μπει και πάλι σε τροχιά τετράδας. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα, σε μια περίοδο μάλιστα που δείχνει να βρίσκει ρυθμό με τον υπηρεσιακό, Χέικο Βόγκελ στον πάγκο. Από την άλλη, η Σεν Γκάλεν συνεχίζει να μην έχει σταθερότητα στην απόδοση της ενώ είναι εμφανώς επηρρεασμένη και από τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Λογικό φαβορί ο άσος σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Νιουκάστλ-Γουλβς 1+Under 3,5 (1.90)

Βασιλεία-Σεν Γκάλεν 1 (1.98)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr