Αποστόλης Λαϊάκης

Πολλά γκολ στο «Μπερναμπέου»

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 - 08:10

Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ μπορούν να προσφέρουν μια ακόμα παράσταση με αρκετά γκολ ενώ η Σαουθάπτον παίζει την ύπαρξη της, υποδεχόμενη την Μπρέντφορντ.

Πολλά γκολ στο «Μπερναμπέου»

Για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ υποδέχεται την Λίβερπουλ στο «Μπερναμπέου». Οι «μερένχες» είναι με το ένα πόδι στα προημιτελικά, έχοντας να υπερασπιστούν το 5-2 με το οποίο επικράτησαν στο «Ανφιλντ».

Η Λίβερπουλ είναι υποχρεωμένη να παίξει επιθετικά αλλά η αγωνιστική της αστάθεια (μετά την 7αρα επί της Μαν. Γιουν., ήρθε η ήττα από την Μπόρνμουθ) την καθιστούν ευάλωτη και αμυντικά. Παιχνίδι που μπορούν να σκοράρουν και οι δυο και συνδυάζεται με το over.

Για την Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχει η εξ΄αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στην Σαουθάμπτον και την Μπρέντφορντ. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με τους «αγίους» να είναι με την πλάτη στον τοίχο και η εκμετάλλευση της έδρας πλέον να είναι κύριο μέλημα, αν θέλουν να ελπίζουν σε σωτηρία. Σημαντική η ισοπαλία εκτός με την Μαν. Γιουν., που έδωσε κυρίως ψυχολογία στους παίκτες για την συνέχεια.

Η Μπρέντφορντ είναι ομάδα που μπορεί να κάνει πολλές ζημιές αλλά σίγουρα υπάρχει μια χαλάρωση καθώς δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια θέση στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Ο συνδυασμός 1Χ με το over 1,5 στο ματς προσφέρεται σε ικανοποιητική τιμή.

Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ Goal+Over (1.90)

Σαουθάμπτον-Μπρέντφορντ 1Χ+Over 1,5 (1.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr