Αποστόλης Λαϊάκης

Over στην Ευρωλίγκα!

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 - 08:14

Αρκετές αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα στην Ευρωλίγκα, με το Over να έχει την τιμητική του.

Over στην Ευρωλίγκα!

Αρκετά ζευγάρια είναι ιδανικά σε αυτήν την αγωνιστική, για να κριθεί το ματς σε υψηλό σκορ και με το σκεπτικό αυτό, πάμε στην επιλογή δυο αναμετρήσεων.

Η Εφές υποδέχεται την Παρτιζάν στην Τουρκία. Μετά την νίκη επί της Ρεάλ (έστω και δύσκολα, σε εξ’ αναβολής), η Εφές δεν έχει περιθώρια και πάλι για γκέλα, αν θέλει να διατηρηθεί στο κυνήγι της οχτάδας. Με όλα τα βαριά χαρτιά να έχουν επιστρέψει (Μίσιτς, Λάρκιν), οι πρωταθλητές Ευρώπης μπορούν να πάνε το σκορ σε υψηλά επίπεδα. Το θέμα είναι όμως ότι ο τωρινός αντίπαλο, δηλαδή η Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς διαθέτει μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρωλίγκα, σκοράροντας με πολλούς τρόπους και αρκετά εύστοχο πίσω από την γραμμή των 6,75.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την αναμέτρηση στο Τελ Αβίβ όπου η Μακάμπι φιλοξενεί την Μπασκόνια, σε μια μάχη οχτάδας. Η Μακάμπι παίζει με… αμερικάνικο τρόπο, γρήγορες επιθέσεις και υψηλό σκορ καθώς έχει αρκετούς σουτέρ αλλά το ίδιο είναι και η Μπασκόνια που επίσης συνηθίζει να πηγαίνει σε υψηλά σκορ, με τους Χάουαρντ και Τόμπσον να είναι οι συνήθεις ύποπτοι. Και το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να κριθεί πάνω από τους 165 πόντους που υπάρχει στο line.

Ανατολού Εφές-Παρτιζάν Over 165,5 (1.85)

Μακάμπι Τ.Α.-Μπασκόνια Over 165,5 (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr