Αποστόλης Λαϊάκης

Σε φόρμα η Φιορεντίνα

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 08:10

Ανεβασμένη η Φιορεντίνα και μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα κόντρα στην Λέτσε.

Σε φόρμα η Φιορεντίνα

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Λέτσε. Οι «βιόλα» είναι σε καλό φεγγάρι καθώς προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες και μάλιστα, βρίσκοντας εύκολα και τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Δεν είναι τυχαίο ότι στο τελευταίο ματς εντός έδρας επικράτησαν και της Μίλαν με 2-1 και θέλουν να συνεχίσουν σε αυτόν τον ρυθμό για να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Η Λέτσε μετράει τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, έχει πρόβλημα στο εύκολο γκολ αλλά τουλάχιστον έχει «χτίσει» σημαντική διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ξεκάθαρο φαβορί ο άσος και σε συνδυασμό με το Over μπορεί να προσφέρει μια καλή τιμή.

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Λουγκάνο φιλοξενεί την Σερβέτ. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα σερί τεσσάρων ισοπαλιών, επικράτησαν με 2-0 της Ζυρίχης, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και δείχνουν ικανοί να διεκδικούν και περισσότερα πράγματα, έχοντας σύμμαχο την έδρα. Η Σερβέτ έβγαλε πολλά νεύρα στο τελευταίο της παιχνίδι, δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία ενώ από τις ομάδες που διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο, δυσκολεύεται πιο πολύ για να φτάσει στο εύκολο γκολ. Ρίσκο λοιπόν στον άσο σε πολύ καλές τιμές.

Φιορεντίνα-Λέτσε 1+Over (2.70)

Λουγκάνο-Σερβέτ 1 (2.30

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr