Αποστόλης Λαϊάκης

Με Πλίμουθ και Στέρλινγκ

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 - 15:39

Σε ένα κουπόνι με λίγες επιλογές, συνθέτουμε ένα παρολί με τις νίκες για Πλίμουθ και Στέρλινγκ.

Με Πλίμουθ και Στέρλινγκ

Σε εξ΄ αναβολής παιχνίδι για την Λιγκ 1 Αγγλίας, η Ακρινγκτον φιλοξενεί την Πλίμουθ. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Ακρινγκτον να παλεύει για την παραμονή της, ενώ την Πλίμουθ να διεκδικεί την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Η Ακρινγκτον προέρχεται από αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων (με τρεις ήττες) έχοντας εμφανέστατο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η Πλίμουθ διαθέτει την δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία ενώ θέλει να κυνηγήσει και για το γόητρο τον τίτλο του πρωταθλητή. Το διπλό είναι λογικά σε τιμές φαβορί αλλά σε καλές τιμές για τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την Λιγκ 2 Σκωτίας, η Στέρλινγκ Άλμπιον υποδέχεται την Φόρφαρ. Οι γηπεδούχοι διατηρούν αήττητο δέκα αγώνων στο πρωτάθλημα και δείχνουν ικανοί για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση που δίνει και την απευθείας άνοδο στην Λιγκ1 κατηγορία. Η εκμετάλλευση της έδρας λοιπόν είναι κύριο μέλημα για την συνέχεια κόντρα μάλιστα σε μια Φόρφαρ που δεν έχει αγωνιστική σταθερότητα και υπολείπεται των θέσεων για τα μπαράζ, έχοντας μαζί με την τελευταία βαθμολογικά Μπόνιριγκ, την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Δεν αποτελεί καμιά στοιχηματική ευκαιρία, αλλά παίζεται ο άσος στις τιμές που προσφέρεται.

Ακρινγκτον-Πλίμουθ 2 (1.92)

Στέρλινγκ Αλμπιον-Φόρφαρ 1 (1.81)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr