Αποστόλης Λαϊάκης

«Μιλάει» η έδρα στην Ευρωλίγκα!

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 13:22

Μακάμπι και Μπασκόνια δεν έχουν περιθώρια για γκέλες ειδικά εντός, κόντρα σε Βίρτους Μπολόνια και Αλμπα Βερολίνου, αντίστοιχα.

«Μιλάει» η έδρα στην Ευρωλίγκα!

Για την 31η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενεί την Βίρτους Μπολόνια. Οι Ισραηλινοί μετρούν τέσσερις σερί νίκες και πλέον από το χέρι τους είναι να εξασφαλίσουν μια θέση στα πλέι-οφ. Εντός έδρας είναι ανέκαθεν πολύ δυνατοί, βάζουν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους και παίζουν με αμερικάνικο στυλ, με επιθέσεις σε λίγα δευτερόλεπτα και πολλές κατοχές. Αξιόλογη στο σκοράρισμα και η Βίρτους που μπορεί να ακολουθήσει αλλά το γεγονός ότι έχει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία, την έχουν απομακρύνει από την 8αδα. Χαμηλά ο άσος αλλά σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια καλή τιμή.

Για την ίδια διοργάνωση, η Μπασκόνια υποδέχεται την Αλμπα Βερολίνου. Μονόπλευρο το κίνητρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με την Μπασκόνια μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, να επιζητεί την νίκη για να μείνει σε τροχιά διεκδίκησης 8αδας. Από τις καλύτερες επιθέσεις της Ευρωλίγκα διαθέτει η Μπασκόνια και η Αλμπα δύσκολα θα ακολουθήσει σε τόσο υψηλά επίπεδα, παρότι έχει δείξει ότι είναι μαχητική παρά την αδιαφορία της. Ο άσος με χάντικαπ είναι μια καλή περίπτωση για ποντάρισμα.

Μακάμπι Τ.Α.-Βίρτους Μπολόνια 1+Over 163,5 2.10

Μπασκόνια-Αλμπα Βερολίνου 1 (-11,5) 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr