Αποστόλης Λαϊάκης

Με Βασιλεία και Μόρτον

Σάββατο, 1 Απριλίου 2023 - 08:10

Η Βασιλεία ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από την Γιουνγκ Μπόις ενώ και η Μόρτον δεν θέλει να χάσει την επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου.

Με Βασιλεία και Μόρτον

Στην μεγάλη κατηγορία της Ελβετίας, η Βασιλεία υποδέχεται την νεοφώτιστη Βιντερτούρ. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από την πρωτοπόρο Γιουνγκ Μπόις, θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους, αναφορικά με την 4αδα και την διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Η Βιντερτούρ παλεύει για την παραμονή της, αλλά σίγουρα στερείται εμπειρίας και ποιότητας από τέτοια παιχνίδια ενώ έχει και ένα από τα χειρότερα παθητικά τερμάτων. Ο άσος είναι ξεκάθαρο φαβορί και σε συνδυασμό με το Over αυξάνουμε την τιμή.

Για την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Μόρτον φιλοξενεί την Ινβερνές. Μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτέλεσματα (με τρεις ισοπαλίες), η Μόρτον ψάχνει την νίκη για να παραμείνει στο κόλπο της τετράδας και της ανόδου μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Η εκμετάλλευση της έδρας λοιπόν είναι κλειδί για την συνέχεια, κόντρα σε μια Ινβερνές που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει ζημιές αν υποτιμηθεί. Ο άσος είναι οριακά αποδεκτές στις τιμές διπλασιασμού που προσφέρεται.

Βασιλεία-Βιντερτούρ 1+Over (1.85)

Μόρτον-Ινβερνές 1 (1.98)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr