Αποστόλης Λαϊάκης

Χωρίς περιθώρια η Γιουνάϊτεντ

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 - 08:10

Η Μαν. Γιουν. δεν έχει περιθώρια για άλλες γκέλες ειδικά εντός αν θέλει να διατηρηθεί στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Χωρίς περιθώρια η Γιουνάϊτεντ

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουν., αντιμετωπίζει στο «Ολντ Τράφορντ» την Μπρέντφορντ. Μετά από τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών ειδικά εντός, ώστε να διατηρηθούν σε θέση 4αδας (που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου).

Η Μπρέντφορντ σίγουρα είναι επικίνδυνη αντίπαλος, παίζοντας χωρίς άγχος ενώ διεκδικεί και θέση στην εξάδα. Μάλιστα παίζει αρκετά επιθετικά και σκοράρει αρκετά οπότε ο χαμηλός άσος μπορεί να συνδυαστεί με το Over για να αυξήσουμε την απόδοση.

Για τα ημιτελικά του κυπέλλου Γαλλίας, η Ναντ υποδέχεται την Λυών. Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι που δεν έχουν καταφέρει να έχουν απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, με σοβαρό πρόβλημα στην δημιουργία και το σκοράρισμα.

Η Λυών δείχνει να βρίσκει ρυθμό έστω και αργά και έχει πλέον σούπερ ψυχολογία μετά το διπλό στο Παρίσι επί της πρωτοπόρου Παρί Σ.Ζ. Το κύπελλο είναι ευκαιρία για τους «λυονέ» για να κατακτήσουν ένα τρόπαιο, καθώς μέσω πρωταθλήματος δεν είναι σίγουρο ότι προλαβαίνουν μια από τις θέσεις που οδηγούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Μαν. Γιουν-Μπρέντφορντ 1+Over (2.20)

Ναντ-Λυών 2 (2.12)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr