Αποστόλης Λαϊάκης

Ειρ και γκολ στη Ζυρίχη!

Σάββατο, 8 Απριλίου 2023 - 08:14

Η Ειρ θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες και να κρατήσει την επαφή με τις δυο πρώτες θέσεις. Πολλά γκολ υπόσχεται η αναμέτρηση στην Ζυρίχη.

Ειρ και γκολ στη Ζυρίχη!

Για την Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, η Ειρ υποδέχεται την Μόρτον. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από την Αρμπρόουθ θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες, με στόχο να διατηρηθούν σε απόσταση βολής από τις δυο πρώτες θέσεις. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα, πόσο μάλλον κόντρα σε μια Μόρτον που το τελευταίο διάστημα δείχνει αρκετά ντεφορμέ (πέντε ματς χωρίς νίκη) ενώ και στις εξορμήσεις της, έχει μόλις τρία διπλά σε 15 παιχνίδια. Ο άσος κρίνεται δίκαια φαβορί και είναι αποδεκτός στις τιμές που προσφέρεται.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Για το πρωτάθλημα Ελβετίας, η Ζυρίχη αντιμετωπίζει την Βασιλεία. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει βελτίωση με τον Δανό Μπο Χένρικσεν στον πάγκο και προσπαθούν να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Στα τελευταία παιχνίδια βρίσκει σχετικά εύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα κάτι σημαντικό για την συνέχεια. Η Βασιλεία μετά τον αποκλεισμό από την Γιουνγκ Μπόις στα ημιτελικά του κυπέλλου, ρίχνει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα για μια θέση στην 4αδα. Αρκετά ποιοτικό ρόστερ αλλά με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και πιθανόν το συγκεκριμένο παιχνίδι να κριθεί σε υψηλό σκορ, που συνδυάζεται με το αμφίσκορο.

Ειρ-Μόρτον 1 (2.00)

Ζυρίχη-Βασιλεία Goal+Over (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr