Αποστόλης Λαϊάκης

Με Φράιμπουργκ και Σεν Γκάλεν

Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 - 12:58

Η Φράιμπουργκ συνεχίζει να διεκδικήσει με αξιώσεις θέση στην 4αδα και μπορεί να περάσει από την Βρέμη ενώ φαβορί είναι και η Σεν Γκάλεν κόντρα στην Βιντερτούρ.

Με Φράιμπουργκ και Σεν Γκάλεν

Για την Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, η Φράϊμπουργκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βέρντερ Βρέμης. Αντίθετες πορείες για τις δυο ομάδες, με την Βέρντερ να έχει μια καλή διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη αλλά δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, ενώ δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της, με πέντε διαδοχικά ματς χωρίς νίκη. Η Φράϊμπουργκ ψάχνει νίκη ανάκαμψης για να παραμένει σε τροχιά 4αδας, αποδεικνύοντας και φέτος ότι είναι μια ομάδα που στηρίζεται αποκλειστικά στο δεμένο σύνολο της. Σε πολύ ελκυστικές τιμές το διπλό.

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Σεν Γκάλεν υποδέχεται την τελευταία βαθμολογικά (και νεοφώτιστη) Βιντερτούρ. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια και αν θέλουν να ελπίζουν στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες, με την εκμετάλλευση της έδρας να είναι κύριο μέλημα. Η Βιντερτούρ παραμένει στην τελευταία θέση και δείχνει ότι έχει δύσβατο δρόμο αναφορικά με την παραμονή, καθώς δύσκολα κρατάει το μηδέν πίσω. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο ενώ μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με το over για να αυξηθεί και η τιμή.

Βέρντερ Βρέμης-Φράιμπουργκ 2 (2.47)

Σεν Γκάλεν-Βιντερτούρ 1+Over (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr