Αποστόλης Λαϊάκης

Ικανή για διπλό η Λεβερκούζεν

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 13:38

Ανώτερη σε ποιότητα και εμπειρία η Λεβερκούζεν μπορεί να πάρει την νίκη-πρόκριση στο Βέλγιο κόντρα στην Σιντ Γκιλουάζ.

Ικανή για διπλό η Λεβερκούζεν

Στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Αλκμαάρ υποδέχεται την Αντερλεχτ. Οι Ολλανδοί έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους για να ανατρέψουν το 2-0 με το οποίο έχασαν στο Βέλγιο αλλά σίγουρα εντός έδρας αποδίδουν καλύτερα, στηριζόμενη στο επιθετικό ταλέντο τους. Η Αντερλεχτ είναι ομάδα με σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, αλλά μπορεί να βρει χώρους και να απειλήσει. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι από άποψη ρυθμού και το over είναι αρκετά πιθανό να κάνει την εμφάνιση του.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά το 1-1 στην Γερμανία, Σιντ Γκιλουάζ και Λεβερκούζεν έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς αναφορικά με την πρόκριση. Η Λεβεκούζεν σαφέστατα είναι πιο έμπειρη και με ποιοτικότερο ρόστερ αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσει. Η Σεν Γκιλουάζ παίζει χωρίς άγχος καθώς ήδη η πορεία της κρίνεται επιτυχημένη αλλά είναι ομάδα που παρουσιάζει κενά στα μετόπισθεν, ρίχνοντας κυρίως το βάρος στον επιθετικό τομέα. Προβάδισμα στο διπλό.

Αλκμαάρ-Αντερλεχτ Over (1.80)

Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ-Λεβερκούζεν 2 (2.05)

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr