Αποστόλης Λαϊάκης

Παιχνίδι με τα γκολ!

Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 08:10

Σε αναμετρήσεις από την Μπουντεσλίγκα και την Πρέμιερ Λιγκ, θα κυνηγήσω τα πολλά γκολ.

Παιχνίδι με τα γκολ!

Για την Μπουντεσλίγκα, η Χοφενχάιμ φιλοξενεί την Κολωνία με τις δυο ομάδες να μην πραγματοποιούν και τις καλύτερες δυνατές πορείες φέτος. Η Χοφενχάιμ ειδικά προσπαθεί να απομακρνυθεί από την επικίνδυνη ζώνη και δείχνει τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα να έχει βρει ρυθμό, παραμένοντας αήττητη στα τέσσερα τελευταία. Θετικό ότι βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει αλλά παράλληλα δέχεται και εύκολα γκολ. Η Κολωνία δείχνει πιο άνετη, αλλά με εμφανέστατα προβλήματα στον αμυντικό τομέα, αφού σπανίως (ειδικά εκτός) κρατάει το μηδέν στην εστία της. Πολύ πιθανόν λοιπόν το ματς να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Αστον Βίλα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ουσιαστικά τον στόχο της παραμονής (και σχετικά εύκολα) και φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια να έχουν ρίξει ταχύτητα, μετρώντας τρεις σερί ήττες. Πάντως εντός έδρας παίζουν επιθετικά και σκοράρουν. Η Άστον Βίλα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με πέντε συνεχόμενες νίκες και θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σίγουρα θα βρει χώρους και η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μια καλή περίπτωση για πολλά τέρματα.

Χοφενχάιμ-Κολωνία Over (1.74)

Μπρέντφορντ-Αστον Βίλα Over (1.97)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr