Αποστόλης Λαϊάκης

Άσοι από Ελβετία!

Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 08:10

Βασιλεία και Ζυρίχη δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών εντός έδρας και έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Λουκέρνη και Σεν Γκάλεν, αντίστοιχα.

Άσοι από Ελβετία!

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Βασιλεία υποδέχεται την Λουκέρνη. Οι γηπεδούχοι μετά από δυο σερί ισοπαλίες, δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών ειδικά εντός, αν θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση για τα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. Η Λουκέρνη είναι ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές, αλλά σίγουρα έχει τα θέματα της, κυρίως στον ανασταλτικό τομέα και αν πιεστεί δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Ο άσος έχει προτεραιότητα για επαλήθευση.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Για την ίδια διοργάνωση, η περσινή πρωταθλήτρια Ζυρίχη, υποδέχεται την Σεν Γκάλεν. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν άμεση επιστροφή στις νίκες (μετά από τρία παιχνίδια) κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στην μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού. Η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα κόντρα μάλιστα σε μια Σεν Γκάλεν που δεν «πατάει» καλά το τελευταίο διάστημα, παραμένει χωρίς νίκη στα έξι πρόσφατα ματς ενώ δυσκολεύεται πολύ πλέον να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Ο άσος σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, αξίζει το ποντάρισμα.

Βασιλεία-Λουκέρνη 1 (2.00)

Ζυρίχη-Σεν Γκάλεν 1 (2.12)

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr