Αποστόλης Λαϊάκης

Συνδυασμοί με τα… φαβορί!

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 08:10

Τριάδα επιλογών από το σημερινό κουπόνι, με τον Παναθηναϊκό και την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Βόλο και Μαγιόρκα, αντίστοιχα.

Συνδυασμοί με τα… φαβορί!

Για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ στην Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός του Βόλο. Οι «πράσινοι» μετά το διπλό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ διατηρούνται στην κορυφή και θέλουν να πάνε αλώβητοι στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο, την Κυριακή που ακολουθεί. Ο Βόλος δείχνει να μην μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο μετά και την ήττα με τον Άρη εντός. Το διπλό είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδα αλλά μαζί με το under 3,5 καθώς ο Παναθηναϊκός δύσκολα δέχεται γκολ, δημιουργεί μια καλή απόδοση.

Στην πριμέρα της Ισπανίας όπου υπάρχει επίσης εμβόλιμη αγωνιστική, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Μαγιόρκα. Αντίδραση ψάχνουν οι «ροχιμπλάνκος» μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα για να διατηρηθούν σε τροχιά διεκδίκησης της δεύτερης θέσης. Βασικό όπλο η καλή αμυντική λειτουργία για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κόντρα σε μια Μαγιόρκα που έχει πάρει σημαντική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη αλλά δύσκολα μπορεί να ελπίζει για το κάτι παραπάνω. Προβάδισμα ο άσος σε συνδυασμό με το under 3,5 για να ανέβει και η τιμή.

Στο πρωτάθλημα Ελβετίας, η Σεν Γκάλεν φιλοξενεί την Λουγκάνο. Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η Σεν Γκάλεν που έχει σοβαρό πρόβλημα αμυντικά, αφού δύσκολα κρατάει το μηδέν. Τουλάχιστον επιθετικά δημιουργεί και σκοράρει. Η Λουγκάνο δεδομένα θα βρει χώρους για να απειλήσει και να παραμείνει σε τροχιά τετράδας, με το over να έχει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης. Μαζί με το αμφίσκορο, ανεβαίνει αισθητά και η απόδοση.

Βόλος-Παναθηναϊκός 2+Under 3,5 (1.77)

Ατλέτικο Μαδρ.-Μαγιόρκα 1+Under 3,5 (2.15)

Σεντ Γκάλεν-Λουγκάνο Goal+Over (2.15)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.