Αποστόλης Λαϊάκης

Με Σερβέτ και Χόνκα

Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 - 08:10

Η Σερβέτ διεκδικεί την δεύτερη θέση στην Ελβετία και υποδέχεται την Σεντ Γκάλεν που είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης. Προβάδισμα και στην Χόνκα κόντρα στην Βάασα για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας.

Με Σερβέτ και Χόνκα

Για το πρωτάθλημα Φινλανδίας, η Βάασα υποδέχεται την Χόνκα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά, παραμένουν χωρίς νίκη ενώ το χειρότερο είναι ότι δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν σε 270 αγωνιστικά λεπτά. Η Χόνκα σαφέστατα δείχνει πιο ικανή αλλά χρειάζεται απλά να αποβάλει το άγχος στην τελική προσπάθεια, καθώς δημιουργεί εύκολα φάσεις.

Με μεγαλύτερες βλέψεις φέτος οι φιλοξενούμενοι, σε αντίθεση με την Βάασα (που πρωτίστως θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό) και το διπλό σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, αξίζει το ποντάρισμα.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Σερβέτ υποδέχεται την Σεντ Γκάλεν. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαία νίκη με 4-0 εντός επί της Ζυρίχης και θέλουν ανάλογη συνέχεια και εκμετάλλευση της έδρας ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Η Σεντ Γκάλεν βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης, καθώς μετράει τρεις διαδοχικές ήττες (και οχτώ σερί ματς χωρίς νίκη) ενώ έχει εμφανέστατο πρόβλημα στην άμυνα καθώς δύσκολα μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην εστία της. Ο άσος σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, έχει αξία για ποντάρισμα.

Βάασα-Χόνκα 2 (2.12)

Σερβέτ-Σεντ Γκάλεν 1 (2.40)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr