Αποστόλης Λαϊάκης

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι!

Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 08:10

Ιντερ και Μονακό με σύμμαχο την έδρα έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Λάτσιο και Μονπελιέ, αντίστοιχα.

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι!

Για το καμπιονάτο της Ιταλίας, η Ιντερ υποδέχεται την Λάτσιο σε μια κρίσιμη αναμέτρηση κυρίως για τους «νερατζούρι». Με καλή ψυχολογία η Ιντερ μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην Γιουβέντους, θέλουν ένα νικηφόρο σερί και στο πρωτάθλημα για να μπουν δυνατά και πάλι στο κόλπο της 4αδας (για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου).

Η Λάτσιο πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία, είναι επικίνδυνη αλλά σαφέστατα πιο άνετη στην παρούσα φάση. Οριακά αποδεκτός ο άσος στις τιμές που προσφέρεται.

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Μονακό υποδέχεται την Μονπελιέ. Μετά την ήττα από την Λανς, η Μονακό δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, αν θέλει να μείνει στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Η Μονπελιέ μπορεί να επέστρεψε στις νίκες αλλά σίγουρα η πορεία της είναι κατώτερη του αναμενόμενου, αν και έχει τουλάχιστον φτιάξει μια σημαντική διαφορά ασφαλείας από την ζώνη υποβιβασμού. Προβάδισμα ο άσος και μπορεί να επιβεβαιωθεί με το Over καθώς οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν πολλά αμυντικά κενά.

Ιντερ-Λάτσιο 1 (1.81)

Μονακό-Μονπελιέ 1+Over (2.00)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr