Αποστόλης Λαϊάκης

Με βάση το κίνητρο!

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2023 - 13:15

Ρόμα και Χετάφε έχουν κίνητρο για να κερδίσουν και σίγουρα έχουν τις δυνατότητες κόντρα σε Μόντζα και Θέλτα, αντίστοιχα.

Με βάση το κίνητρο!

Για την εμβόλιμη αγωνιστική στο καμπιονάτο της Ιταλίας, η Ρόμα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μόντζα. Οι γηπεδούχοι με τρεις σερί νίκες έδειξαν ότι μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς στην κατηγορία και πλέον δημιούργησαν και διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Η Ρόμα από την άλλη, παλεύει για μια θέση στην 4αδα, έχει μεγαλύτερο κίνητρο ενώ παράλληλα είναι και πιο ποιοτική. Το διπλό σε τιμές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, έχει βάση για ποντάρισμα.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά στο Pamestoixima.gr!

Για την Πριμέρα της Ισπανίας, η Χετάφε φιλοξενεί την Θέλτα. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού και σε όλα τα τελευταία τους ματς έχουν βγάλει πείσμα και μαχητικότητα αλλά λείπει το θετικό αποτέλεσμα. Η Θέλτα έχει μια καλή διαφορά ασφαλείας αλλά σαφέστατα η πορεία της δεν είναι η αναμενόμενη, με πολλά προβλήματα κυρίως στα μετόπισθεν. Η Χετάφε δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες και ο άσος στις τιμές που προσφέρεται, αξίζει το ρίσκο.

Μόντζα-Ρόμα 2 (2.12)

Χετάφε-Θέλτα 1 (2.50)

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr