Αποστόλης Λαϊάκης

Με φανέλα και κίνητρο!

Σάββατο, 6 Μαΐου 2023 - 08:10

Τότεναμ και Λιλ έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και Ρεμς, στην προσπάθεια εκπλήρωσης των φετινών τους στόχων.

Με φανέλα και κίνητρο!

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας. Οι «πετεινοί» έβγαλαν μαχητικότητα κόντρα στην Λίβερπουλ, έκαναν ολική επαναφορά στο ματς αλλά στις καθυστερήσεις υπέστησαν την ήττα με 4-3. Χωρίς περιθώρια η Τότεναμ πλέον στην προσπάθεια για μια θέση που οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης και κάθε απώλεια βαθμών εντός, μπορεί να κοστίσει αρκετά. Η Κρίσταλ Πάλας έχει διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, παίζει χωρίς άγχος αλλά και χωρίς ουσιαστικό κίνητρο ενώ επιθετικά, δυσκολεύεται αρκετά φορές να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε τέρματα. Ο άσος είναι οριακά αποδεκτός στις τιμές που προσφέρεται.

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Ρεμς υποδέχεται την Λιλ. Οι γηπεδούχοι δεν «πατάνε» καλά το τελευταίο διάστημα, προερχόμενοι από τρεις σερί ήττες, δείγμα ότι έχουν ρίξει ταχύτητες αφού δεν έχουν ουσιαστικές ελπίδες για κάτι καλύτερο από μια θέση στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Αντίθετα, η Λιλ διεκδικεί με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και θέλει την 4η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία για τους φιλοξενούμενους που έχουν ατού, την καλή επιθετική λειτουργία που παράγει εύκολα τέρματα.

EKTIMHΣΕΙΣ:

Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας 1 (1.82)

Ρεμς-Λιλ 2 (2.02)

Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 1:1.84 X:3.90 2:4.15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr