Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από Ελβετία

Κυριακή, 7 Μαΐου 2023 - 08:10

Βασιλεία και Σερβέτ έχουν την ποιότητα για να επικρατήσουν των Ζυρίχη και Γκρασχόπερς αντίστοιχα, ώστε να μείνουν σε τροχιά του βασικού τους στόχου.

Δυάδα από Ελβετία

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Βασιλεία υποδέχεται την Ζυρίχη. Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα, μετρώντας δυο σερί νίκες και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, με στόχο να διεκδικήσουν μια θέση στα κύπελλα Ευρώπης. Μεγάλο ρόλο στην ανάταση της ψυχολογίας έπαιξε και η πρόκριση στα ημιτελικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Η Ζυρίχη μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία, δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει το μηδέν στην εστία της και λογικά δύσκολα θα αντισταθεί στην ανώτερη ποιοτικά γηπεδούχο. Σε καλές τιμές ο άσος που ξεπερνούν έστω και οριακά τον διπλασιασμό.

Για το ίδιο πρωτάθλημα, η Σερβέτ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκρασχόπερς. Οι «ακρίδες» με δυο σερί νίκες που προηγήθηκαν της βαριάς ήττας από την Λουγκάνο, έβαλαν τις βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία, που ήταν και ο βασικός στόχος.

Η Σερβέτ έπεσε από την δεύτερη θέση καθώς δεν βοηθούν οι πολλές ισοπαλίες που έχει, αλλά πλέον πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, δεν έχει περιθώρια για γκέλες με θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους, αν θέλει να κερδίσει μια θέση για τα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου. σε αξιόλογες τιμές το διπλό, που έχει τον πρώτο λόγο και με το κίνητρο των φιλοξενούμενων να παίζει σημαντικό ρόλο.

Βασιλεία-Ζυρίχη 1 (2.08)

Γκρασχόπερς-Σερβέτ 2 (2.18)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr