Αποστόλης Λαϊάκης

Με Over στο ΣΕΦ!

Τρίτη, 9 Μαΐου 2023 - 15:26

Δυο επιλογές συνθέτουν το σημερινό παρολί, προερχόμενες από την Φινλανδία και το 5ο παιχνίδι στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενερμπαχτσέ.

Με Over στο ΣΕΦ!

Για το πρωτάθλημα Φινλανδίας, η Κουόπιο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ούλου. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν αρκετά καλή πορεία και δείχνουν φέτος ικανοί να διεκδικήσουν μια θέση στην εξάδα.

Όπως και να έχει όμως, η Κουόπιο έχει περισσότερη ποιότητα και εμπειρία και παράλληλα πήρε σούπερ ψυχολογία με την νίκη επί της Ελσίνκι την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να «τρέξει» ένα νικηφόρο σερί για να μπει από νωρίς στην μάχη του τίτλου, που τόσο της λείπει τα τελευταία χρόνια (τις δυο προηγούμενες σεζόν, έχασε το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική, με έναν βαθμό διαφορά).

Στο μπάσκετ, έχουμε τα πέμπτα παιχνίδια σε τρία ζευγάρια για την φάση των πλέι-οφ στην Ευρωλίγκα. Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενερμπαχτσέ, με την νίκη να δίνει εισιτήριο για το final four. Με εξαίρεση το δεύτερο ματς όπου κέρδισε η Φενέρ εκτός, τα υπόλοιπα παιχνίδια έληξαν στο under, με πολύ αμυντική τακτική και από τους δυο προπονητές.

Σε αυτό όμως το ματς, θεωρώ ότι θα μιλήσουν οι προσωπικότητες, όπου και στις δυο πλευρές είναι παίκτες που διακρίνονται κυρίως για την επίθεση τους, όπως οι Βεζένκοφ και Σλούκας από τον Ολυμπιακό αλλά και οι Ντόρσει και Γκούντουριτς από την άλλη. Το line είναι κοντά στο 154 και αξίζει το ποντάρισμα.

Ούλου-Κουόπιο 2 (1.92)

Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ Over 154,5 (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.