Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από τη Φινλανδία

Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 - 08:10

Η έδρα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, με Ούλου και Σεϊναγιόεν να έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα σε Βάασα και Ίλβες, αντίστοιχα.

Δυάδα από τη Φινλανδία

Για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, η Ούλου υποδέχεται την Βάασα. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει σε πολλά παιχνίδια ότι έχουν ποιότητα για να μπορέσουν να διεκδικήσουν φέτος το κάτι παραπάνω, αρκεί να βρουν σταθερότητα στην απόδοση τους. Η εκμετάλλευση της έδρας μπορεί να αποτελέσει κλειδί για την συνέχεια πόσο μάλλον κόντρα σε ομάδες όπως η Βάασα που φαίνεται να μην έχει μεγάλες βλέψεις πέραν της εξασφάλισης της παραμονής.

Μάλιστα από τους φιλοξενούμενους να λείψει για μεγάλο διάστημα ο πολύτιμος επιθετικός Γιάασκα. Ο άσος σε τιμές που ξεπερνούν (έστω και οριακά) τον διπλασιασμό, αξίζει το ποντάρισμα.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Επίσης για την ίδια διοργάνωση, η Σεϊναγιόεν υποδέχεται την Ιλβες. Πολύ καλό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους που μετρούν αήττητο από την έναρξη της σεζόν (πέντε αγωνιστικές) και δείχνουν φέτος ικανοί για το κάτι παραπάνω. Η Ιλβες παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, ενώ μόλις μια φορά φέτος κράτησε το μηδέν στην εστία της. Προβάδισμα ο άσος σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Ούλου-Βάασα 1 (2.08)

Σεϊναγιόεν-Ιλβες 1 (1.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr