Αποστόλης Λαϊάκης

Μια ακόμα νίκη για Μπρέντφορντ!

Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 - 08:10

Εξαιρετική πορεία για την Μπρέντφορντ που θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για Ευρώπη. Πολλά γκολ αναμένονται στο Μονπελιέ-Λοριάν.

Μια ακόμα νίκη για Μπρέντφορντ!

Για την Πρέμιερ Λιγκ, η Μπρέντφορντ φιλοξενεί την Γουέστ Χαμ. Εξαιρετική πορεία φέτος για την Μπρέντφορντ που παίζει χωρίς άγχος αλλά παράλληλα θέλει να εξαντλήσει όποια ελπίδα έχει για την 7η θέση που πιθανόν οδηγεί στα κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου.

Η Γουέστ Χαμ έχει διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και δύσκολα θα κινδυνέψει καθώς θα πρέπει να κάνει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ παράλληλα στο μυαλό όλων είναι οι διπλές αναμετρήσεις με την Αλκμαάρ για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Ανώτερη φέτος η γηπεδούχος και ο άσος σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, έχει αξία για ποντάρισμα.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας, η Μονπελιέ υποδέχεται την Λοριάν. Και οι δυο ομάδες φαίνεται να έχουν πετύχει τον βασικό στόχο της παραμονής και πλέον πορεύονται χωρίς άγχος στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η Μονπελιέ παίζει πολύ επιθετικά ειδικά εντός έδρας σκοράροντας άνετα αλλά παράλληλα δέχεται πολύ εύκολα φάσεις.

Σε καλή κατάσταση και η Λοριάν με δυο συνεχόμενες νίκες, αλλά μόνο μια φορά στα πέντε τελευταία κράτησε το μηδέν στην εστία της. Αναμέτρηση που κάλλιστα μπορεί να κριθεί σε υψηλό σκορ.

Μπρέντφορντ-Γουέστ Χαμ 1 (2.00)

Μονπελιέ-Λοριάν Over (1.80)

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr