Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από την Σκανδιναβία!

Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 - 08:10

Νορβηγία και Σουηδία θα απασχολήσουν στοιχηματικά όλο το καλοκαίρι, οπότε καλό είναι να μπούμε σιγά σιγά στα… χωράφια τους!

Δυάδα από την Σκανδιναβία!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Βαλερένγκα φιλοξενεί την Χαμ Καμ. Οι γηπεδούχοι μετρούν δυο ματς αήττητοι και θέλουν να το διευρύνουν με στόχο να μειώσουν την διαφορά από την πρώτη τριάδα. Ομάδα με έφεση στην δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα ενώ για να επιτευχθεί ο στόχος, η εκμετάλλευση της έδρας είναι σημαντικό μέλημα για την συνέχεια. Η Χαμ Καμ μπορεί να σκοράρει καθώς παίζει φουλ επιθετικά, αλλά το βασικό πρόβλημα είναι η άμυνα, καθώς δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν πίσω, έχοντας ήδη το χειρότερο παθητικό τερμάτων. Χαμηλά ο άσος αλλά σε συνδυασμό με το Over έχουμε μια fair απόδοση.

Διπλή Προσφορά* δωρεάν για όλους χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Για την δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, η Ερεμπρο φιλοξενεί την Έργκριτε. Οι γηπεδούχοι φαίνεται να έχουν βρει ρυθμό στην απόδοση τους, μετρούν δυο διαδοχικές νίκες και θέλουν με ένα σερί να καλύψουν την διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Η Έργκριτε μπορεί να βγάζει μαχητικότητα, αλλά ακόμα δεν έχει νίκη, καθώς δύσκολα κρατάει το μηδέν στην εστία της. Ο άσος έχει προβάδισμα για επαλήθευση.

Βαλερένγκα-Χαμ Καμ 1+Over (2.37)

Ερεμπρο-Εργκριτε 1 (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr