Αποστόλης Λαϊάκης

Διπλό για πρόκριση η Φιορεντίνα

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 - 08:10

Η Φιορεντίνα έχει την δυνατότητα να ανατρέψει στην Ελβετία την ήττα στο πρώτο ματς από την Βασιλεία και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Διπλό για πρόκριση η Φιορεντίνα

Για τους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Βασιλεία υποδέχεται την Φιορεντίνα. Δυο διαφορετικά πρόσωπα δείχνει η Βασιλεία καθώς στις εγχώριες διοργανώσεις φαίνεται να χάνει θέση στην 4αδα και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά στην Ευρώπη μετά το 2-1 στην Ιταλία είναι κοντά στον τελικό. Φυσικά η Φιορεντίνα είναι ομάδα με πολύ ποιότητα και κάλλιστα μπορεί να «απαντήσει» στην ήττα του πρώτου ματς και να πάρει το διπλό.

Οι «βιόλα» έχουν καλή παρουσία και στο καμπιονάτο και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πριν τα πρώτα ματς των ημιτελικών στην συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν εκ των βασικών φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Τρεις αγωνιστικές απέμειναν στην δεύτερη κατηγορία της Δανίας και η Χβίντοβρε υποδέχεται την Σοντέρισκε. Κρίσιμη αναμέτρηση και για τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους πάντως να κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αναφορικά με την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Η Χβίντοβρε έχει αποδείξει καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν ότι είναι πολύ δυνατή εντός και με νίκη θα πανηγυρίσει την άνοδο.

Η Σοντέρισκε χρειάζεται μόνο νίκη για να διατηρήσει ελπίδες αλλά τα πολλά σκαμπανεβάσματα την φετινή περίοδο, δεν βοήθησαν για την υλοποίηση του στόχου. Ο άσος σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό, έχουν αξία για ποντάρισμα.

Βασιλεία-Φιορεντίνα 2 (1.77)

Χβίντοβρε-Σοντέρισκε 1 (2.02)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr