Αποστόλης Λαϊάκης

Με βάση το κίνητρο!

Σάββατο, 20 Μαΐου 2023 - 08:10

Λίγες αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος στην Ελβετία και Σερβέτ, Λουκέρνη διεκδικούν ακόμα υψηλούς στόχους.

Με βάση το κίνητρο!

Για το πρωτάθλημα της Ελβετίας, η Σερβέτ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βιντερτούρ. Οι γηπεδούχοι μάχονται για την παραμονή τους και σίγουρα το άγχος είναι μεγάλο ενώ υπάρχει θέμα τόσο στην επίθεση (έχει πετύχει τα λιγότερα τέρματα) όσο και στην άμυνα (το δεύτερο χειρότερο παθητικό τερμάτων) στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά, η Σερβέτ μετράει αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών (με τρεις νίκες) και είναι στο χέρι της να διατηρηθεί εκεί, κρατώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Ανώτερη η Σερβέτ σε όλα και το διπλό σε τιμές που προσφέρεται κρίνεται δίκαιο.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Για την ίδια διοργάνωση, τρεις αγωνιστικές έμειναν για το τέλος της σεζόν και οι θέσεις για τα ευρωπαϊκά κύπελλα παραμένουν ανοιχτές. Η Λουκέρνη μετά από ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη, ψάχνει επιστροφή στα τρίποντα για να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης και η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα σε αυτό το κρίσιμο σημείο.

Η Σεντ Γκάλεν μπορεί να επικράτησε με το ευρύ 6-1 εντός επί της Βασιλείας αλλά το τελευταίο άσχημο δίμηνο που προηγήθηκε, την έχει φέρει πίσω από την 4αδα και δύσκολα θα προλάβει. Η έδρα σε τέτοια παιχνίδια μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και προβάδισμα στον άσο σε αποδόσεις οριακά αποδεκτές.

Βιντερτούρ-Σερβέτ 2 (1.78)

Λουκέρνη-Σεντ Γκάλεν 1 (1.94)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr